Ρέικι – Συνεδρίες & Σεμινάρια

ReikiΤο Ρέικι είναι ένα απλό βαθύ σύστημα χαλάρωσης και πρακτικής θεραπείας που αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία και υπερβαίνει πολιτιστικά και θρησκευτικά σύνορα.

Είναι ένα ήπιο αλλά δυναμικό «μονοπάτι» που οδηγεί στην προσωπική και πνευματική καλλιέργεια. Έχει τις ρίζες του σε αρχαίες Θιβετανικές τεχνικές εναρμόνισης και θεραπείας του νου, του σώματος και του πνεύματος.

Τo Usui Reiki (γνωστό και ως Usui Shiki Ryoho) αποτελεί μία απλή, άμεση και εύκολη μορφή θεραπείας μέσω μιας ήπιας τεχνικής με την χρήση των χεριών.

Απευθύνεται στους πάντες! Μειώνει ή και διώχνει το στρες και το άγχος και έτσι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε όσους ταλαιπωρούνται από ψυχοσωματικά προβλήματα όπως πονοκεφάλους, στομαχόπονους, κλπ.. Μειώνει τα αρνητικά συναισθήματα (θλίψη, πίεση, φόβο κλπ.) και χαλαρώνει, ενώ θεωρείται βοηθητικό ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Βοηθά στις χρόνιες ασθένειες και ανακουφίζει  από χρόνιους πόνους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και  στις μετεγχειρητικές περιόδους, για την μείωση των παρενεργειών από τα φάρμακα αλλά και την ψυχική τόνωση του ασθενούς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι το Ρέικι δρα συμπληρωματικά και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την κλασική ιατρική. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες συμπληρωματικές θεραπείες όπως ψυχοθεραπεία,  E.F.T., βελονισμός, η ομοιοπαθητική κ.α

Mία συνεδρία Ρέικι διαρκεί από 40 λεπτά μέχρι 1,5 ώρα και πραγματοποιείται συνήθως μία φορά την εβδομάδα για ορισμένο χρονικό διάστημα.

O καθένας μπορεί να διδαχθεί τις τεχνικές του Ρέικι και να τις εφαρμόσει ο ίδιος  στον εαυτό του και στους οικείους του.  Στο χώρο μας  πραγματοποιούνται τακτικά σεμινάρια Usui Reiki Ryoho  για τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο βαθμό, τα οποία διαρκούν (ανάλογα με το επίπεδο) από δύο έως τρεις μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα  217-7390023, 6944-293489 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.