Εξ’αποστάσεως Συνεδρίες μέσω Skype

skype_bw

Μία  εξ’αποστάσεως online συνεδρία είναι μια συνάντηση η οποία πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας μέσω του προγράμματος Skype, το οποίο  είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση του και παρέχει τη δυνατότητα για ακουστική αλλά και οπτική επαφή χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση για τους χρήστες.

Η διάρκεια και το κόστος για μία εξ’αποστάσεως  συνεδρία είναι ακριβώς τα ίδια με μία κανονική συνεδρία ενώ το αντίτιμο καταβάλλεται  εκ των προτέρων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι συνεδρίες μέσω Skype  απευθύνονται σε όσους  ανθρώπους οι οποίοι για διάφορους λόγους αδυνατούν να μετακινηθούν π.χ.  προβλήματα υγείας, κινητικές δυσκολίες, προχωρημένη εγκυμοσύνη, αυξημένες υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου λόγω της φροντίδας μικρών παιδιών ή ηλικιωμένων ατόμων, σε όσους μένουν εκτός Αθήνας ή στο εξωτερικό ή σε όσους απλά νιώθουν πιο άνετα να μιλήσουν σε κάποιον ειδικό από την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Ενώ οι online συνεδρίες αποτελούν έναν πολύ χρήσιμο εναλλακτικό τρόπο για τη λήψη βοήθειας, δεν ενδείκνυνται για άτομα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, όπως ψύχωση, βαριά κατάθλιψη ή αυτοκτονικές τάσεις.

Οι  online εξ’αποστάσεως συνεδρίες μέσω Skype πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του International Society for Mental Health Online, για τον οποίο μπορεί να ενημερωθεί κανείς στο σύνδεσμο ISMHO.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα online ραντεβού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 217-7390023 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.